Jachthaven
Olaf van HeusdenLees meer

Jachthaven Olaf van Heusden

De Loosdrechtse plassen letterlijk op een steenworp afstand. Prachtig aangelegde ligplaatsen en alle benodigde faciliteiten. Binnen tien minuten met uw boot op de Vecht. Dat en veel meer is Jachthaven Olaf van Heusden.

Een bezoek aan onze jachthaven is een feest voor het hele gezin. Terwijl de ouders op het dek genieten van de rust en het uitzicht, spelen de kinderen op het speeltoestel. Dit alles middenin een van de mooiste watersportgebieden van Midden-Nederland.

Passantenovernachting

De meeste ligplaatsen bij Jachthaven Olaf van Heusden zijn seizoensplekken. Toch is er vaak plaats voor passanten.


Informeer naar een ligplaats

Faciliteiten

Jachthaven Olaf van Heusden heeft 120 fraai aangelegde en goed onderhouden ligplaatsen die variëren in lengte en breedte. Er zijn ligplaatsen met een vingersteiger en plaatsen tegen de wal.

Verder zijn er de volgende faciliteiten:

  • Electra en water bij de ligplaatsen
  • Douche- en toiletgebouw
  • Parkeerplaatsen op eigen terrein (te huur in combinatie met ligplaats)
  • Gratis parkeergelegenheid op loopafstand
  • Winterberging met plaats voor 30 boten (kraan tot 4 ton)
  • Recreëren op de Loosdrechtse plassen
  • Camerabewaking aanwezig

Scheendijk Breukelen VaarApp

Jachthaven Olaf van Heusden is opgenomen in de Scheendijk Breukelen VaarApp. Hiermee heeft u via een smartphone of tablet toegang tot informatie over watersport en recreatie op en rond de Loosdrechtse Plassen en de Vecht.


Download de Android app Download de Iphone app

Kijkje bij onze jachthaven

Omgeving

Jachthaven Olaf van Heusden is schitterend gelegen in één van de mooiste (volgens ons dé mooiste) watergebieden van Nederland: het Loosdrechts plassengebied. Dit gebied wordt ook wel de Watertuin van Nederland genoemd. Het bestaat uit vijf aan elkaar verbonden plassen met een enorme variëteit in flora en fauna. Een paradijs voor watersport- en natuurliefhebbers.


De jachthaven is gevestigd in buurtschap De Scheendijk, ten oosten van Breukelen. Vanuit de jachthaven bent u met de boot snel op de Loosdrechtse plassen, de Vecht en natuurgebied De Kievitsbuurt. Het gezellige dorpshart van Breukelen ligt op 3 kilometer afstand.

Neem contact met
ons op

Olaf van Heusden Jachthaven B.V.

Scheendijk 25-26
3621 VC Breukelen

info@olafvanheusden.nl
Telefoon: 0346 - 250 163