Diensten
Olaf van Heusden WaterwerkenLees meer

Olaf van Heusden Waterwerken

In een waterrijk land als Nederland is een goede zorg voor oevers, sloten en dijken essentieel. Hierin is het belangrijk de natuur in zijn waarde te laten. Olaf van Heusden Waterwerken biedt deskundig advies en specialistische verzorging van de waterkant.

We bieden onder andere de volgende diensten:

Beschoeiing

Beschoeiing langs bijvoorbeeld vaarwegen, vijvers en sloten, tussen tuin en sloot en in jachthavens. Voor onze beschoeiingen gebruiken we uiteenlopende materialen: (hard)hout, beton, kunststof of staal. Ook werken we met FSC-hout.

Damwanden

Door betonnen en stalen beschoeiingen in de vorm van damwanden aan te leggen, is het ook mogelijk om diepere kanalen uit te voeren met beschoeiing. In dat geval is vaak ook sprake van een grondkerende constructie.

Aanleg van steigers, vlonders en terrassen

Wilt u tegelijkertijd genieten van water en uw tuin? Schakel ons dan in voor de aanleg van een steiger, vlonders of een terras aan het water. Ook voor het plaatsen van meerpalen of een zwemtrap zijn wij de juiste partner.

Natuurvriendelijke oevers

Olaf van Heusden Waterwerken is gespecialiseerd in de aanleg van natuurvriendelijke oevers. Door beschoeiing te voorzien van wilgentakken wordt een natuurlijke uitstraling gerealiseerd. De oever gaat zo prachtig op in de natuur.

Bruggen, fundering, kademuren en remmingswerken

Ook voor de bouw of renovatie van een brug bent u bij Olaf van Heusden Waterwerken aan het juiste adres. Dit geldt ook voor de aanleg van fundering, kademuren, remmingswerken en dukdalven. We werken direct voor klanten of in de rol van onderaannemer.

Calamiteiten

Voor veel organisaties treedt Olaf van Heusden Waterwerken op bij calamiteiten. Hierbij kunt u denken aan het bergen van boten.

Verhuurproducten

Voor korte- of langlopende projecten verhuren we uiteenlopende machines en schepen.

Bekijk verhuurproducten

Baggerwerkzaamheden

Olaf van Heusden Waterwerken heeft een eigen baggerboot. Deze is in te zetten voor baggerwerkzaamheden en het vervoeren van droge grond, zand en bagger.

Neem contact met
ons op

Olaf van Heusden Waterwerken B.V.

Onze contactgegevens

Scheendijk 25-26
3621 VC Breukelen

olaf@ovhwaterwerken.nl
0346 – 250 163
Bij geen gehoor: 06 – 460 950 11